Velkommen til Byggcamp


Byggcamp har etablert seg som et av de største rekrutteringsarrangement i Norge innen bygg, anlegg, transport og logistikk(fagområdene varier litt i ulike regioner).


Her er et sammendrag fra tidligere Byggcamp i Rogaland.

For å gi elevene et lite innblikk i hvor innholdsrikt utstillerområdet er på Byggcamp, har vi laget et sammendrag fra tidligere Byggcamp (Rogaland). Trykk her


Hensikten med Byggcamp er å skape en arena som gir elever et godt utgangspunkt for sitt yrkesvalg. 


I vår digitale hverdag får ungdommen informasjon 24 timer i døgnet 365 dager i året. Det meste av denne informasjonen er i 2 dimensjonelle hurtigformater som snapchat, instagram osv. På Byggcamp har vi utarbeidet et format som levendegjør informasjonen. Det skjer bl. a gjennom fagdemonstrasjoner(les mer nedenfor). Dette for at elevene skal få et reelt innsyn i fagene. Samtidig får elevene møte arbeidsgivere, leverandører, videregående skoler og opplæringskontorer. Alt på samme dag.


Fagdemonstrasjoner

I løpet av besøket på Byggcamp blir elevene guidet gjennom ulike fagdemonstrasjoner. Det kan være for tømrerfaget, rørleggerfaget, betongfaget mm. Hver fagdemonstrasjon er på 5 min. Deretter blir de guidet videre til neste fagdemonstrasjon for 5 nye innholdsrike min. Slik forsetter det til de har vært innom alle fagområdene. Elevene får på denne måten et bredt og mangfoldig innsyn i de forskjellige fagene.


Utstillerere

Utstillerne er klare til å ta imot elevene. Klare til å fortelle om mulighetene i fagene. Klare til å fortelle om fremtidsutsiktene. I det hele tatt -  de er klare til å gi elevene god informasjon.

Her er det viktig at elevene er godt forberedte. Sjekk gjerne ut de forskjellige utstillere på forhånd til høyre på denne siden. Her vil elevene finne informasjon, samt hjelp til å kunne utarbeide spørsmål som de kan spørre utstillerne om.


Aktivitetene på Byggcamp skal være av høy kvalitet. Enten det gjelder fagdemonstrasjoner, utstillere, foredrag el.


Byggcampskjema

Elevene er innom alle utstillere. Her svarer elevene på et spørsmål. Etter at elevene er ferdig med dette får de en signatur. Utstiller signere ved siden av sitt utstillernummer. Når elevene er ferdige på Bygg Camp går de til i informasjonen å leverer inn heftet sitt. På den måten blir besøket til den enkelte elev krysset ut.


Mat

Elevene får mat under sitt besøk på Byggcamp


Generelt

Det er viktig at elevene holder seg orientert om eventuelle oppmøter og ikke minst bussavganger.

Byggcamp kontaktinformasjon:

Mob: 91521777

Epost: innlandet@byggcamp.no

Utstillerliste

24.09.2019  Ringsaker vgs, Brumunddal

Opplæringskontorer som deltar:

Sjekk fagene

på link: bygg- og anleggsteknikk

Deltakende skoler:

Trykk på skole for egne web-sider

Last ned tidskjemar fagdemonstrasjoner:


Gul runde: GUL GR GUIDER.pdf


Grønn runde: GRØNN GR GUIDER.pdf


Rød runde: RØD GR GUIDER copy.pdf

Trykk på de to nedenfor for å se mulighetene i Bygg- og anleggstektikk. Og vilke muligheter veien videre gir:

Områdekart Ringsaker vgs

OMRÅDEKART BC RINGSAKER 24.09.19.jpg

Bussplan Ringsaker

BUSSPLAN RINGSAKER 2019.pdf

Takk for 
i år!